Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Au rămas fără aparatele folosite în construcții. Cei patru hoți au fost prinși.
Poliția Satu Mare  - Joi, 4 Iulie 2019

În urma examinării urmelor papilare ridicate de la fața locului de către specialiști criminaliști ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și a activităților investigativ-operative întreprinse de polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au fost identificate și prinse persoanele bănuite că în 1 iulie a.c., ar fi comis o infracțiune de furt calificat, pe raza localității Călinești Oaș.

Astfel, polițiștii au depistat 4 tineri de 16, 18, 19, respectiv 29 de ani, din localitățile Remetea Oașului și Negrești Oaș, bănuiți că la data de 1 iulie a.c. au pătruns prin escaladarea geamului într-o hală în curs de amenajare, de pe raza localității Călinești-Oaș, de unde au sustras mai multe aparate folosite în construcții, în valoare de aproximativ 3 000 de euro.

Față de cel de 29 de ani, din oraș Negrești Oaș, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

Prejudiciul în valoare de 3 000 de euro a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Tags: furt  hala  calinesti oas  
918 vizite
Distribuie pe