Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Tālhar prins la ieşirea din magazin
Poliţia Satu Mare  - Duminica, 26 Februarie 2012

O infracţiune de tālhărie a fost comisă īn cursul serii de vineri, suspectul fiind surprins īn flagrant de o patrulă a Poliţiei Locale.

Īn jurul orei 21.30, poliţiştii locali aflaţi īn patrulare pe Strada Ozana din municipiu, auzind strigătele unei femei care cerea ajutor, s-au deplasat de īndată īn respectiva locaţie.

 

Femeia īn vārstă de 47 de ani, vānzătoare la un magazin alimentar, le-a relatat acestora că o persoană necunoscută, avānd faţa acoperită cu o cagulă, a ameninţat-o cu un cuţit şi i-a solicitat īncasările.

 

Speriată, femeia a fugit din magazin, iar suspectul a sustras suma de 490 lei din casa de marcat, ulterior īncercānd să-şi asigure scăparea. A fost īnsă prins şi imobilizat de poliţiştii locali, la controlul corporal efectuat asupra sa găsindu-se suma de bani sustrasă, cuţitul şi cagula.

           

Ulterior suspectul identificat de poliţiştii locali īn persoana lui Attila B., de 28 de ani, din Satu Mare, a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale pentru comiterea infracţiunii de tālhărie, magistraţii emiţānd pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

992 vizite
Distribuie pe