Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noua fabrică ANVIS, inaugurată în Parcul Industrial Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 3 Iulie 2014

Liderul de piaţă la nivel mondial în producţia de sisteme antivibraţii în industria automobilelor, Grupul Anvis, şi-a inaugurat joi oficial noua fabrică situată în Parcul Industrial din Satu Mare, în prezenţa unui mare număr de invitaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi ai mediului de afaceri sătmărean.

Potrivit declaraţiilor făcute de directorul noii fabrici, Florin Popovici, precum şi de CEO al Grupului Anvis, Olaf Hahn, în conferinţa de presă ce a precedat momentul inaugural, Anvis ROM devine, cu cei 202 angajaţi, unul din principalii angajatori din oraşul Satu Mare.

Când s-a lansat producţia în februarie 2003, în vechea fabrică de pe Platforma Autonova lucrau 26 de angajaţi. În anii următori compania a crescut în mod continuu.

Prin construirea fabricii noi, suprafaţa de producţie s-a extins la circa 4.260 de metri pătraţi.„Vom consolida şi pe viitor această locaţie, urmând să angajăm în viitorul apropiat încă 100 de muncitori, iar până în 2017 ţelul nostru este să avem 500 de angajaţi“ - a subliniat Florin Popovici.

Compania a produs în anul 2013 aproape 20 de milioane de piese pentru industria auto, având clienţi precum Renault, VW, Audi, Porsche sau Daimler.

Fabrica se implică şi la nivel social în regiunea din care face parte prin organizarea în fiecare an de activităţi pentru protejarea mediului „Let’s do it Romania!” şi prin parteneriatul cu Universitatea Tehnica Cluj, prin care se organizează anual practica de vară pentru studenţi.

Deschiderea noii fabrici a fost salutată de consilierul Mircea Ciocan de la Prefectura Satu Mare, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, viceprimarul Radu Roca, precum şi reprezentanţii firmei-mamă care a preluat Grupul Anvis în cursul anului trecut, compania japoneză Tokai Rubber Industries (TRI), care i-au şi premiat pe cei care şi-au adus contribuţia în mod hotărâtor la crearea acestui punct de producţie.













Oficialităţile şi şefii companiei au tăiat, apoi, panglica inaugurală, iar managerul Florin Popoviciu şi-a însoţit oaspeţii într-un tur al fabricii, prezentându-le întregul proces de producţie şi piesele de calitate ce vor fi exportate din Satu Mare în întreaga lume.







12229 vizite
Distribuie pe