Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Privitul în decolteul femeilor prelungeşte viaţa bărbaţilor
Libertatea  - Joi, 10 Decembrie 2009
Consideri că bărbaţii care se holbează la decolteul femeilor peste măsură sunt obsedaţi? Ei bine, cercetătorii te contrazic şi îi sfătuiesc pe reprezentanţii sexului tare să tragă cu ochiul cât mai des în decolteul sexului frumos, deoarece acest lucru este benefic pentru sănătatea lor.

Cum este posibil? Potrivit unui studiu recent realizat de germani,  zece minute pe zi de privit în decolteul partenerei sau al al altor femei îi ajută pe bărbaţi să aibă o presiune cardiovasculară mai bună, aceştii fiind astfel mai puţin predispuşi la un atac de cord.

Mai mult, cercetătorii germani sunt de părere că cele zece minute în care bărbaţii admiră decolteul reprezentantelor sexului frumos este echivalentul a cel puţin 30 de minute de sport, iar dacă masculii ar  "pierde" în fiecare zi câteva minute din viaţă holbându-se la bustul femeilor, durata vieţii lor ar putea fi mai mare cu 5 ani.

La studiu au participat 200 de bărbaţi care au fost testaţi o perioadă de cinci ani, timp în care au dobândit o presiune cardiovasculară mai bună şi nu au suferit nicio afecţiune a inimii. Se pare că, "vinovată" de îmbunătăţirea sănătăţii este nimeni alta decât dorinţa sexuală pe care o simte un bărbat atunci când se uită la decolteul femeilor.
Tags: decolteu  privire  barbati  
14908 vizite
Distribuie pe