Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
USL are grijă de sănătatea ta!
Florin Răchitan  - Joi, 29 Martie 2012

La conferinţa de presă săptămânală susţinută la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD, conducerea Tineretului Social-Democrat a anunţat că zeci de voluntari vor participa la mai multe acţiuni sociale ce se vor derula la sfârşitul acestei săptămâni în judeţul Satu Mare.

Astfel, tinerii social-democraţi vor fi prezenţi sâmbătă şi duminică, de la orele 10, în cartierele 14 Mai, respectiv Solidarităţii, la acţiunea „USL are grijă de sănătatea ta”.

 

Această campanie iniţiată în toamna anului trecut continuă în această primăvară şi constă în amplasarea unor corturi în cartierele respective, unde medicii şi asistentele de la Cabinetele Medicale dr. Coica vor măsura gratuit tensiunea şi nivelul de glicemie al sătmărenilor.

 

Cu această ocazie, cei interesaţi se vor putea întâlni cu cei doi candidaţi ai USL la conducerile Primăriei şi Consiliului Judeţean Satu Mare, Dorel Coica, respectiv Adrian Ştef.

 

De asemenea un grup de 20 de voluntari ai TSD va participa sâmbătă la acţiunea „Plantăm fapte bune în România”, iniţiată de o organizaţie non-guvernamentală, în cadrul căreia vor fi plantaţi 20.000 de pomi pe o suprafaţă de şapte hectare lângă Ardud.

1451 vizite
Distribuie pe