Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bani pentru drumuri şi Luna Şes
Florin Răchitan  - Marti, 22 Mai 2012

Întruniţi în şedinţă ordinară, consilierii judeţeni au aprobat marţi mai multe finanţări pentru proiecte importante de dezvoltare a infrastructurii judeţului.


Printre altele, ei au redirecţionat suma de 5 milioane de lei, ce nu a fost cheltuită la realizarea depozitului ecologic de la Doba, către lucrări de modernizare a drumurilor din judeţ, dar o sumă importantă a fost aprobată şi pentru continuarea lucrărilor de amenajarea a staţiunii de schi de la Luna Şes.

 

Un moment de tensiune în timpul şedinţei, care reflectă disensiunile din cadrul USL, a fost cel în care consilierii PSD s-au abţinut de la votul pentru validarea subprefectului Cristian Sasu ca membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, acesta luându-i locul fostul subprefect Pataki Csaba.

Se ştie că statutul de subprefect al lui Cristian Sasu este contestat de conducerea PSD Satu Mare, el fiind propus în această funcţie de liberali, după ce anterior a fost prefect pentru trei săptămâni, cu sprijinul PD-L.

 

În rest, aceleaşi intervenţii ale consilierului PDL-ist Ioan Nistor, căruia i se termină deja mandatul, dar el tot n-a reuşit să afle pe ce criterii sunt atribuite diplomele pentru personalităţile culturale ale judeţului, la Gala Laureaţilor ce se organizează la sfârşitul fiecărui an.

1625 vizite
Distribuie pe