Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicoleta Luciu şi Diana Dumitrescu se înfruntă în "Aniela"
Libertatea  - Marti, 23 Iunie 2009
Nicoleta Luciu şi Diana Dumitrescu se vor înfrunta în "Aniela" prin intermediul personajelor pe care le vor interpreta în primul serial de epocă românesc, o producţie marca Promance, care va fi difuzat din toamnă Acasă.
 

Nicoleta Luciu va fi Matilda, un personaj care va tulbura liniştea familiei Vulturesco: "Va fi o trecere foarte mare de la rolul din «Regina» la cel din «Aniela», presupune schimbări de conduită, comportament, limbaj, ţinută. Sunt nerăbdătoare să încep pregătirile pentru rol şi, totodată, să intru în acea lume de poveste", declară Nicoleta Luciu, care, în prezent, este în vacanţă în Croaţia, împreună cu Zsolt Csergo şi cu fiul lor.

Diana Dumitrescu va juca pentru prima dată un rol negativ

Ea îi va da viaţă Polixeniei, o domnişoară răsfăţată şi capricioasă de la începutul secolului XX. Pentru Diana, rolul din "Aniela" este unul îndelung aşteptat, mai ales că cea care i-a dat viaţă Reginei în telenovela cu acelaşi titlu îşi dorea foarte mult să interpreteze un rol negativ.

"Mi-am dorit foarte mult un astfel de rol, îl aştept de mult, să fiu fata rea, cea care încurcă lucrurile. Va fi cu atât mai greu cu cât este vorba de Polixenia, o domnişoară răsfăţată, care trăieşte într-o epocă cu multe convenienţe şi reguli ce nu trebuie încălcate. Este o provocare, un rol interesant şi, după ce am citit scenariul, m-am îndrăgostit de Polixenia", declară Diana Dumitrescu pentru acasatv.ro
Tags: nicoleta luciu  diana dumitrescu  aniela  
7203 vizite
Distribuie pe