Locale Altele
Sambata, 20 Iulie 2024
Sam, 20 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Badea o atacă pe Mihaela Rădulescu
Libertatea  - Marti, 16 Septembrie 2008
Scandalul iscat in jurul campaniei antifumat, a carei imagine e Mihaela Radulescu, ia proportii. De data aceasta, cel care o ataca pe Mihaela e colegul ei de trust, Mircea Badea. In emisiunea de duminica seara, acesta a vorbit in termeni duri despre diva.

Realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 a sarit ca ars pe motiv ca Mihaela Radulescu s-ar fi luat de el la Realitatea TV. Totul a pornit de la faptul ca Badea s-a aratat neincrezator in reusita campaniei antifumat a carei imagine este Mihaela. "Mi se pare dezarmant ca un coleg, care mai este si nefumator, nu-mi sustine campania antifumat. El ar putea, din contra, sa dea un exemplu si sa puna umarul sa construim ceva impreuna in acest sens", a declarat  Mihaela la emisiunea "3X3", a lui Stelian Tanase.

Nedorind sa ramana dator, Badea i-a intors-o Mihaelei in editia de duminica, vorbind despre ea in termeni duri. "Eu cred ca doamna Radulescu este un pic prea sensibila. Adica orice fel de atitudine sau comentariu care nu inseamna proslavirea augustei  persoane, deci ce nu inseamna prosternare in fata performantei profesionale sau umanitare a doamnei Radulescu este taxata drept un afront. Adica singura mea posibilitate de coleg era sa fac trei plecaciuni si cumva sa inceapa sa-mi curga o lacrima in coltul ochiului ca Andreei Marin.  E un pic prea sensibila si orice fel de atitudine sau comentariu care nu e vecin cu idolatrizarea persoanei domniei sale, automat este o dezamagire. Daca voiam sa atac campania, ceea ce nu am vrut si nu vreau, o atacam", a spus Mircea.

In plus, el a mai subliniat ca nu se considera coleg cu Mihaela, din motive profesionale: "Faptul ca lucram in acelasi trust nu ma face sa ne simtim colegi. Nu ma simt coleg cu aia care fac o emisiune o data pe saptamana. Eu ma simt coleg cu astia de trudesc zi de zi, de se trezesc cu noaptea in cap, de se culca la ore infernale.
N-am cutezat sa ma cred vreodata coleg cu aia care fac o emisiune pe saptamana, intr-un decor imens, cu o echipa imensa. Nu ma simt coleg cu Mihaela. Eu ma simt coleg cu aia care pot sa faca ce fac eu, pe sistemul eu pot sa fac ce faci tu, dar tu poti sa faci ce fac eu?".

Mihaela: "Mircea a uitat cine e"

Contactata de Libertatea, Mihaela Radulescu nu a fost nici ea mai rezervata in declaratii. "Eu nu am un scandal cu Mircea, dar cred ca in acest moment trustul are o problema de PR. E a doua oara intr-o saptamana cand colegi din trust ma ataca nejustificat si aproape golaneste. Poate ca n-ar strica o lectie in care sa li se explice ca, practic, nu pe mine ma jignesc, ci pe toti cei care lucram in aceeasi echipa. Mircea a uitat cine e, se mai intampla vedetelor sa o ia razna de prea multa celebritate. Sper sa-si revina si sa inteleaga mult mai corect libertatea de exprimare. Ce face Mircea acum e doar teribilism, nu mai are legatura cu profesionalismul si caracterul", a declarat Mihaela pentru Libertatea.

Cei doi au fost la un pas de o idila

Nu mai departe de anul trecut, diva de la Antena 1 facea o marturisire soc la emisiunea "All Exclusive" de la Radio News FM: i-a placut, mai demult, de Mircea Badea. Ea a povestit ca, prin anii ′93 - ′94, pe cand era la postul Tele 7 abc, a avut o tentativa sa se sarute cu Mircea Badea. Mihaela a declarat ca in acea perioada, ea si Mircea Badea se placeau reciproc, ba mai mult, el chiar a condus-o de cateva ori acasa pe realizatoarea "Duminicii in familie".


Tags: mircea badea  mihaela radulescu  cearta  
7189 vizite
Distribuie pe