Locale Altele
Sambata, 27 Aprilie 2024
Sam, 27 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Slobod îi a colinda? Concert inedit cu Claudia Șerdan și Jojo Negrău la Ardud
Casa de Cultură Ardud  - Luni, 27 Noiembrie 2023

Casa de cultură “Dr. Augustin Mircea” și Primăria și Consiliul Local Ardud vă aduce în suflete bucuria colindelor alături de îndrăgita cantautoare sătmăreană Claudia Șerdan și percuționistul Jojo Negrău.

Datina colindatului la poporul român este străveche, avându-şi obârşia în zorii constituirii sale, iar îndrăgita cantautoare Claudia Șerdan, originară din Satu Mare, va fi protagonista unei seri speciale în care colindele vor răsuna într-o manieră originală.

Cu apariții tot mai numeroase pe scenele muzicii folk din România, Claudia este o remarcabilă artistă, a cărei voce adâncește în sufletul celor care o ascultă. Cântul este marea ei chemare, iar chitara și versurile ei vă vor purta în atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă.

Claudia Serdan ne va colinda în prag de Crăciun alături de George Negrău, cunoscut în lumea spectacolelor ca Jojo, unul dintre cei mai buni tehnicieni din România. A lucrat alături de trupe precum Vama Veche, Direcția 5, Stefan Bănică Band și mulți alții, atât în țară, cât și peste hotare. În prezent, este tehnician de scenă pentru Holograf. Cu acest proiect nou, îl vom vedea pe Jojo la percuții, aducând un plus de magie muzicală.

Seara colindelor din Ardud va fi deschisă de Feher Adrian Lupescu, tânărul cantautor sătmărean care confirmă tradiția și valoarea folkului sătmărean.

Primiți colinda sufletului bun duminică, 3 decembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură „Dr Augustin Mircea” din ARDUD.

INTRAREA LIBERĂ!

1438 vizite
Distribuie pe