Locale Altele
Joi, 25 Iulie 2024
Joi, 25 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Avantajele mobilei executate la comanda
Mobila Simex  - Miercuri, 14 Ianuarie 2015

In amenajarea de interior, mobilierul este cel care imprima personalitate spatiului, dictand nota de stil si viziunea proprietarului. Pentru cei care doresc sa confere un plus de originalitate propriei locuinte, alternativa la mobilierul in serie o reprezinta mobila executata la comanda.

Proiectele personalizate implica realizarea mobilierului conform schitei si cerintelor dumneavoastra, ceea ce va lasa posibilitatea sa va puneti amprenta in totalitate asupra conceptului mobilierului ce va va insufleti locuinta.

Alegerea mobilierului la comanda este recomandata intrucat faciliteaza optimizarea tehnica si functionala a schitei dumneavoastra pentru ca mobilierul sa se poata incadra perfect ca stil si dimensiuni in spatiul destinat, astfel ca fiecare centimentru patrat sa fie utilizat si atent valorificat.

Atunci cand clientul isi formeaza o idee despre mobilierul dorit, insa aceasta nu este bine conturata si definitivata, sarcina specialistilor nostri este aceea de a stabili impreuna cu acesta conceptul de design, precum si imbinarea armonioasa a corpurilor de mobilier cu celelalte elemente decorative din interiorul amenajat.

Flexibilitatea si posibilitatea de ajustare a design-ului este foarte importanta, de aceea acordam o deosebita atentie si dezvoltam proiectul dumneavoastra de la faza initiala, cand  specialistii nostri in proiectare si design se pot deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru schite si masuratori, pe toata perioada de executie efectiva a pieselor de mobilier si pana in faza de proiect realizat.

Departamentul Casa Mobila Simex de Comenzi Speciale va pune la dispozitie un portofoliu diversificat de colectii mobila ce pot fi executate la comanda, prin care ne asumam angajamentul de a desavarsi orice asteptare si exigenta din partea clientului in amenajarea unui spatiu deosebit de rafinat si dezvoltat la cele mai inalte standarde.

Va invitam sa accesati site-ul www.mobilasimex.ro, sectiuna Colectii Mobila, pentru a descoperi calitatea veritabila a mobilierului autentic, ce poarta semnatura Simex.

5711 vizite
Distribuie pe