Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Case la 39.900 euro. Pentru fiecare casa single, ai o maşină cadou.
Davilas Satu Mare  - Joi, 20 Decembrie 2012

Perioada sarbatorilor de Craciun, coincide cu perioada promotiilor! Davilas vine si de data aceasta in intampinarea clientilor cu cea mai BOMBA promotie de Craciun!

 

Pentru fiecare casă single contractata in perioada 20.11.2012 – 20.01.2013 se acorda un Logan cadou (pentru fiecare casa single de pana la 150 mp) si un Duster cadou (pentru fiecare  casa single in suprafata de peste 150 mp construiti - vezi detalii pe www.davilasconstruct.ro ), in cartierul Davilas din Dorolt.
 

           

In Cartierul Davilas se pot vizita si achizitiona case cu 2 camere, 3 camere, 4 sau 5 camere, pe un nivel sau P+M, de asemenea se pot opta pentru case single sau case duplex (gemene), cu garaj sau fara. Toate modelele dispun de 5 ari de teren.

 

Casele Davilas sunt din cărămidă Porotherm, izolate cu polistiren de 15 cm (probabil cea mai bună izolaţie din Satu Mare), sunt dotate cu tamplarie PVC Gealan sau Rehau, culoare nuc si acoperite cu tigla Bramac (nr. 1 in Romania).
 


Pe interior au introduse toate instalatiile de curent, apa, canalizare, incalzire, tencuieli, pereti si tavane finisate pana la stratul de lavabil in alb, inclusiv prize si intrerupatoare. De asemenea in preturi este inclusa si manopera pentru gresie, faianta, parchet.
 

 

Accesul la parcul de joaca pentru copii, dotat cu balansoare, leagane, tobogan, nelipsita groapa de nisip, pergole din lemn masiv, iluminatul public stradal, accesul la serviciile de telefonie, internet si televiziune prin cablu, sunt alte cateva facilitati de care beneficiati in cartierul Davilas din Dorolt.
 

 

Pentru a veni in ajutorul clientilor, Davilas a introdus posibilitatea de a achizitiona case prin metoda buy-back, adica la schimb cu apartamentul vechi din proprietate + diferenta.

De asemenea, relatia buna pe care Davilas o are cu principalele banci existente pe piata - BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania, BCR, Garanti - faciliteaza achizitia unei case in cartier prin credite ipotecare, imbobiliare sau Prima Casa. Pentru achizitia cu banii cash  (sau in transe pe faze de executie), pretul casei se poate negocia, in functie de modalitatile de plata. 

 

Aerul curat, linistea, compania unor vecini de calitate (care au ales linistea si frumusetea traiului la casa) sunt alte atribute ale ansamblului rezidential Davilas si toate acestea la doar 10 minute de centrul orasului (in conditiile in care din M17 sau Carpati 2 pana in centrul Satmarului se pot face mai bine de 20 de minute in perioadele relaxate ale zilei si poate chiar 30 - 40 min. in orele de varf).

 

Program de vizionare a caselor: in fiecare zi de luni pana sambata de la ora 8 la 17. Grabiti-va, ofertele promotionale sunt valabile pana la 20 ianuarie 2013!!!

           

Detalii suplimentare pe www.davilasconstruct.ro  sau la tel. 0729-774499, 0729-774488.

11917 vizite
Distribuie pe