Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Salka.ro a redus TVA-ul la gresie, faianţă şi obiecte sanitare!
SM Online  - Duminica, 21 Iunie 2015

Nu doar Guvernul Ponta a redus TVA-ul! Cel mai mare retailer de materiale de construcţii şi amenajări interioare din Nord-Vestul României, Salka.ro, acordă o reducere de preţ la toată gama de gresie, faianţă şi obiecte sanitare egală cu procentul cu care a scăzut TVA la produsele alimentare, adică 15%.

„Nu ni s-a părut corect să existe un asemenea discount doar la produsele alimentare din magazine, aşa că am decis să facem şi noi propria reducere de TVA şi ne-am axat pe materialele pentru care în ultima vreme a crescut foarte mult cererea din partea clienţilor: gresia, faianţa şi obiectele sanitare” – a declarat Barbara Kovari, marketing manager la Salka.ro.










Clienţii pot să aleagă acum din sute de modele de gresie, faianţă, robinete, chiuvete, rezervoare, duşuri şi toate cele necesare pentru amenajarea băilor sau altor încăperi din case, la preţuri ce sfidează orice concurenţă.







Mai mult, specialiştii Salka.ro execută gratuit planurile 3D ale băilor ce urmează a fi reamenajate şi stau la dispoziţia clienţilor cu toate informaţiile de care au nevoie pentru a lua deciziile corecte înainte de a se apuca de lucrările de amenajare.



„Am dorit să venim în întâmpinarea dorinţei clienţilor de a obţine mai ieftin produsele, la aceeaşi calitate garantată de firma noastră. E important pentru noi ca aceşti clienţi să fie mulţumiţi şi să se întoarcă la noi de fiecare dată când demarează vreun proiect nou de construcţii sau amenajări interioare şi considerăm că aceasta este o strategie bună de fidelizare a lor. Din fericire, am început să ieşim din criza economică, iar acest aspect îl constatăm pe creşterea vânzărilor noastre, ceea ce înseamnă că din ce în ce mai mulţi oameni au din nou posibilitatea să-şi amenajeze căminele familiale potrivit dorinţelor proprii. Noi îi ajutăm cu această reducere de preţ, deoarece dacă ei sunt mulţumiţi, aşa suntem şi noi” – a încheiat Barbara Kovari.











Pentru mai multe informaţii şi pentru consultarea ofertei, vă invităm să vizitaţi showroom-ul Salka.ro din Satu Mare, str. Aurel Vlaicu nr.84 sau accesaţi www.salka.ro


11251 vizite
Distribuie pe
gavairinagavairina
Ma intereseaza gresie ptr baie de calitate ,ce imi recomandati am faianta albastra imi trebuie ceva culoare deschisa vreau postari cu mai multe nuante va multumesc!
2018-09-04 13:41:21