Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cetățenii din Medieș, Halmeu și Lucăceni votează Victor Ponta
PSD Satu Mare  - Marti, 28 Octombrie 2014

Echipele de campanie ale PSD au stat marți de vorbă cu cetățenii de la Medieșul Aurit, Halmeu, Lucăceni și din Municipiul Satu Mare.  Aceștia s-au bucurat de o prietenoasă primire, cetățenii  declarându-se optimiști în șansele lui Victor Ponta de a ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este singurul candidat cu adevărat pregătit să ocupe funcția de președinte al României.

Reprezentanții PSD au stat de vorbă cu locuitorii explicându-le importanța participării la vot, au împărțit materiale electorale cu realizările pe care Victor Ponta le-a avut de când este Primul Ministru al României și programul pe care îl are ca și candidat al Alianței electorale PSD-UNPR-PC .

Iar cea mai importanta calitate a candidatului Victor Ponta este aceea că și-a respectat întotdeauna cetățenii, onorându-și toate promisiunile! Politica lui nu este doar una consecventa, ci și una care vine în întâmpinarea nevoilor și cerințelor oamenilor. 

„Ne dorim în fruntea țării un om corect mai presus de orice și domnul Ponta este un om corect…“, spunea o bătrânică din târgul de la Medieșul Aurit.

Misiunea lui Victor Ponta, ca om politic este  aceea de a ridica nivelul de trai al romanilor la unul european, aceea de a schimba fata corupta a Romaniei si de a aduce unitate intre cetateni, sa sprijine investitiile publice indiferent de dezbaterile ideologice si care sa ajute la consolidarea pozitiei Romaniei la masa negocierilor europene. 

In anul 2015 va exista spatiu fiscal pentru reducerea TVA la 9% la legume-fructe si apoi la carne.  Guvernul Ponta a avut succes cu reducerea TVA la produse de panificatie. Asta inseamna ca anul viitor putem incepe proiectul pentru legume-fructe, unde avem o mare evaziune fiscala, iar apoi si la carne.

666 vizite
Distribuie pe