Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ciprian Crăciun, reconfirmat la conducerea PES Activists
Florin Răchitan  - Vineri, 18 August 2017

După primul an în care a condus organizația sătmăreană a PES Activists, Ciprian Crăciun a fost reconfirmat în funcția de președinte de către colegii săi, în cadrul unei conferințe la care a fost prezent și liderul național al acestei organizații, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

PES Activists este o structură internă a Partidului Social-Democrat, afiliată  rețelei continentale din cadrul Partidului Socialiștilor Europeni, alcătuită din militanți care promovează valorile Stângii europene, pregătindu-și membrii pentru activism social la nivel local și regional.

La conferința de alegeri de la Satu Mare au mai fost prezenți Janina Sitaru – secretar general PES Activists România, Marius Bălean – prim-vicepreședinte PES Activists România, Aurelia Fedorca – președinte Organizația Județeană Satu Mare a PSD, Leș Gabriel – senator PSD Satu Mare, Ioana Bran – deputat PSD Satu Mare si colegi din județele vecine.

La întrunire au participat majoritatea celor peste 120 membri ai PES Activists din județul Satu Mare, aceștia acordându-i încrederea pentru un nou mandat consilierului local Ciprian Crăciun. Au fost aleși și secretarul organizației, Mihai George Raul, și vicepreședinții: Sângeorzan Radu, Sălăgean Mariana, Chiș Alina, Pop Vasile și Nagy Adina, fiind stabilit și noul Birou Executiv.

 

Tags: pes  activists  ciprian craciun  
2073 vizite
Distribuie pe
Conştiinţa vie.
ROMANIA TREBUIE SA INTERZICA PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUSINE PENTRU DEMOCRATIE!
2017-08-19 17:27:34