Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victor Ponta și Corina Crețu la Satu Mare. Pro România și-a lansat candidații pentru Parlamentul European.
Florin Răchitan  - Joi, 18 Aprilie 2019

Sala mare a Casei Meșteșugarilor a fost arhiplină joi seara, la evenimentul de lansare oficială a candidaților partidului Pro România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Invitații de onoare au fost chiar primii doi de pe lista de candidați, fostul premier Victor Ponta și comisarul european Corina Crețu, iar faptul că Satu Mare se bucură de o atenție deosebită din partea acestora a fost revelat prin faptul că aceasta este a doua ceremonie de lansare oficială, după cea din capitală.

Unul dintre coordonatorii organizației județene Pro România, deputatul Octavian Petric, a și subliniat că această onoare îi responsabilizează pentru obținerea unui rezultat remarcabil la alegeri.

Printre oaspeții primiți cu pălincă și pâine cu sare s-au numărat și fostul ministru de Interne, Ioan Rus, dar și alți candidați pe lista Pro România, precum clujeanca Ionela Danciu sau sătmăreanul Ciprian Ardelean.

Organizatorii au ales un loc simbolic pentru acest eveniment, Casa Meșteșugarilor fiind una dintre clădirile modernizate din fonduri europene printr-un proiect realizat în timpul mandatului de primar al lui Dorel Coica, astăzi unul dintre coordonatorii PRO România Satu Mare.

Tags: lansare  candidati  ponta  cretu  
1677 vizite
Distribuie pe