Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mesaj de mulțumire cu emoții din partea lui Mircea Govor pentru colegi și sătmăreni la final de campanie electorală
Florin Răchitan  - Vineri, 7 Iunie 2024

Comandat de Partidul Social Democrat - PSD Organizatia Satu Mare

Executat de GOGREEN SATU MARE SRL – portal: www.satumareonline.ro

COD mandatar financiar coordonator: 21240002

Avându-i alături pe tinerii din echipa care l-a ajutat în campania electorală, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean, Mircea Govor, a transmis vineri, în cadrul unei conferințe de presă, mulțumiri colegilor de partid și sătmărenilor cu care a interacționat în ultima lună.

El le-a mulțumit atât celor din staff-ul de campanie, cât și candidaților pentru Consiliul Județean, consiliile locale și primăriile din județ, iar când l-a pomenit pe fiul său, Răzvan, pentru o clipă nu și-a mai putut stăpâni emoțiile.

Revenindu-și, le-a mulțumit și liderilor naționali Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, cei care l-au încurajat în ultimele zile și prin mesaje video transmise pe rețelele de socializare, precum și consultanților cu care a colaborat în această campanie, pe care a numit-o ”cea mai dură” din cariera sa politică, dar și presei pentru transmiterea cu imparțialitate a mesajelor electorale.

În final, le-a mulțumit sătmărenilor care i-au întâmpinat echipa peste tot în județ cu ospitalitate și deschidere la dialog, fiind convins că aceștia au recepționat corect mesajele transmise și vor vota în consecință la alegerile de duminică.

330 vizite
Distribuie pe