Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nexus One, în umbra iPhone
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 6 Ianuarie 2010
Reprezentanţii Google şi HTC au scos la lumină, în sfârşit, mult aşteptatul Nexus One, şi pentru început acesta se vinde numai în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Singapore şi Hong Kong.

Potrivit companiei Google, telefonul va fi vândut în Europa prin Vodafone. Cu toate acestea, telefonul nu se ştie dacă va ajunge prin această companie şi la noi.

Oficialii Vodafone România ne-au declarat că este mult prea devreme să ne gândim dacă sau când gadgetul va ajunge şi pe piaţa autohtonă. În prezent, aparatul poate fi cumpărat direct de la Google pentru
529 de dolari sau cu 179 de dolari pentru un abonament pe doi ani la T-Mobile.

Engadget.com: puncte bune
, dar şi rele

Nexus One are ca sistem de operare Android 2.1, şi un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, 512 MB RAM, card
de memorie de 4 GB inclus. Ecranul touchscreen este mai mult decât generos, 3.7 inchi, dar potrivit celor de la engadget.com, la unele aplicaţii ecranul este mult mai luminat decât ar trebui. Şi, deşi încă nu fusese lansat, băieţii de la portatul engadget.com l-au şi testat.

Astfel că aceştia l-au văzut, din punct de vedere al formelor, ca fiind o com binaţie foarte reuşită undeva între iPhone şi Palm Pre. „Ca telefon, Nexus One nu este chiar atât de diferit de restul telefonelor pe care le-am folosit”, spune Joshua Topolsky, reprezentant al engadget.com. Telefonul mai vine şi cu o cameră foto de 5 megapixeli.
 
Acesta are o grosime de 11,5 mm şi cântăreşte 130 de grame. Printre lucrurile care au rămas neschimbate faţă de precedentul model lansat de Google şi HTC, acesta şi-a păstrat acelaşi design la playerul audio, mai spun cei de la engadget.com.
 
Google şi HTC speră la succesul iPhone

Per total, ca design, se pare că „părinţii” telefonului s-au chinuit oarecum să recreeze reţeta succesului pe care a avut-o iPhone-ul. Aceştia sunt hotărâţi să bată Apple la capitolul telefonie cu propriile arme, cu toate acestea gurile rele spun că telefonul nu va avea nici pe jumătate succesul iPhone.
Tags: nexus  google  phone  
4455 vizite
Distribuie pe