Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
3 tipuri de bonusuri la casele de pariuri
SM Online  - Joi, 21 Iulie 2022

Bonusurile au devenit un avantaj important în universul pariurilor sportive. Acestea capătă mai multe forme și sunt, în marea majoritate, destul de ușor de obținut. Variază în funcție de fiecare casă de pariuri sportive în parte.

Din ce în ce mai multe case de pariuri sporitve vin cu o varietate de bonusuri cu scopul de a atrage noi clienți în rândul pasionaților de sport. Astfel, jucătorii vor beneficia de o serie de avantaje enorme și asta, chiar înainte de a plasa un pariu. Descoperă în cele ce urmează 3 tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri.

Bonusul de bun venit

Având drept scop principal atragerea de jucători noi spre site-urile de pariuri sportive, bonusul de bun venit face acum parte integrantă din lumea pariurilor sportive. Sunt oferite de bookmakeri în momentul în care un jucător se înscrie pe platformă. De aceea, de cele mai multe ori este denumit bonus de înscriere. Funcționarea bonusului de bun venit este extrem de simplă: fiecare bookmaker oferă unul sau mai multe bonusuri ca și cadou de bun venit. Suma alocată bonusului este în general atribuită în funcție de suma mizată de jucător în cadrul primului pariu sau în funcție de primul depozit efectuat de jucător.

Înainte de a accepta bonusul este foarte important să analizezi cu atenție termenii și condițiile din platformă, cât și condițiile de rulaj. În general, bonusurile sunt cuprinse în intervalul 100 – 500 RON, dar cel mai important nu este ca suma oferită să fie una mare, ci platform să dețină condiții bune de rulaj.

Pariuri gratuite

Pariurile gratuite sau Free Bets cum mai sunt denumite sunt bonusuri virtuale oferite de bookmakeri. De asemenea, există și bonusuri fara depunere. Pariurile gratuite îți permit să plasezi un pariu sportiv pe unul sau mai multe evenimente și să beneficiezi de diferența dintre suma pariului gratuit și suma câțtigată la un pariu sportiv.  În general, pariurile gratuite snt propuse unui jucăor în cadrul unui bonus de bun venit dar și în cazul diferitelor promoții organizate de-a lungul anului de bookmakeri.

Bonus la prima depunere

Un bonus pentru prima depunere este atribuit în urma efectuării primei depuneri, după cum îi indică și numele. Bonusul îi este creditat jucătorului înainte de ca jucătorul să facă orice acțiune de joc. Există case de pariuri sportive care oferă un bonus de 100% la prima depunere. Drept urmare, dacă depui 300 RON vei benefiica de un bonus de 300 RON.

Ce trebuie să ai în vedere pentru bonusurile la casele de pariuri sportive?

Alegerea unei case depariuri sportive trebuie să ținăcont de gradul desecuritate, de încrederea și de seriozitatea oferită jucătorilor. De aeea, te sfătuim să cauți cea mai cunoscută casă de pariuri sportive pentru a avea garanția că vei beneficia de un bonus avantajos.

Ca și criterii de selecție ar trebui să ții cont de următoarele: cuantumul bonusului acordat la prima depunere (cu cât acesta este mai mare, cu atât vei avea mai mulți bani de pariat), condițiile de rulaj (rulaj cât mai mic, timpul acordat pentru îndeplinirea rulajului cât mai mare, cotele cât mai reduse etc), dar și de ofertele și promoțiile suplimentare oferite de agențiile de pariuri.

3088 vizite
Distribuie pe