Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pieton rănit după ce a explodat lângă el roata unei cisterne
Poliția Satu Mare  - Joi, 28 Iulie 2016

Miercuri,  în jurul  orelor 17:19, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tășnad, au fost sesizați prin  Serviciul Apeluri de Urgență 112,  despre faptul că pe strada Infrățirii din localitatea Tășnad a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-a deplasat o echipă care a constatat faptul că în timp ce numitul  O.G. de 51 ani, din localitatea Santău, județul Satu Mare, conducea tractorul care tracta o cisternă, pe strada Înfrâțirii, în momentul virării pe strada Santăului, a explodat anvelopa cisternei din partea dreaptă, față.

În urma exploziei, prin suflul creat, a fost proiectat pietriș de pe carosabil,  care i-au creat leziuni în zona feței numitului P.S., de 20 ani, din Tășnad, aflat pe marginea carosabilului în calitate de pieton.

Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigatii de specialitate. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodata s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. 

Tags: pieton ranit  cisterna  explozie  
1461 vizite
Distribuie pe