Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Eleganţă de înaltă clasă la Vila Class
Florin Răchitan  - Sambata, 13 Iunie 2009

Ce-aţi zice dacă aţi intra într-un restaurant şi aţi descoperi pe un perete, în toată splendoarea lui, celebrul tablou „Sărutul” al lui Gustav Klimt, placat în foiţe de aur, exact ca în original? Aţi crede că sunteţi la Viena, nu-i aşa?

 

Ei bine, de azi vă puteţi bucura de toate fineţurile artei şi gastronomiei imperiale chiar aici, în inima vechii cetăţi a Sătmarului, în cel mai stilat local cu grădină de vară, recent deschis în urbea de pe Someş.

 

Dorind parcă să înfrunte vremurile întunecate şi superficiale pe care le trăim, într-un gest de frondă senină şi rafinată, o familie cunoscută deja în Sătmar pentru investiţiile de calitate pe care le face în acest domeniu a renovat cu mult bun-gust şi respectând arhitectura originală o casă bătrânească de pe strada Liviu Rebreanu, readucând-o la viaţă prin transformarea ei în cel mai stilat restaurant cu grădină de vară din Satu Mare.

 

Panglica inaugurală a Vilei Class a fost tăiată sâmbătă de subprefectul Gabriel Leş, după care gazdele şi-au invitat distinşii oaspeţi să petreacă o după-amiază plăcută degustând preparatele tradiţionale româneşti, dar şi specialităţile gastronomice internaţionale pregătite cu multă pasiune de bucătarul-şef şi care se regăsesc în meniul restaurantului la preţuri cât se poate de atrăgătoare.
 

 

Un somelier oferea sfaturi în legătură cu vinurile alese de meseni dintr-o lista lungă de licori rafinate ce pot fi degustate de toţi oaspeţii restaurantului.


 

Interiorul restaurantului e o minunăţie art-deco, iar grădina de vară este cu adevărat îmbietoare pentru petrecerea serilor răcoroase după zilele lungi şi fierbinţi ale lunii lui Cuptor.
 

 

Aşadar, sătmărenii sunt aşteptaţi de săptămâna viitoare pe strada Liviu Rebreanu nr.11, la Vila Class, într-un loc mirific ce reînvie atmosfera teraselor şi localurilor interbelice, unde chelneriţe elegante servesc impecabil specialităţi culinare atât pentru tradiţionalişti, cât şi pentru pasionaţii gastronomiei moderne, unde bucătarii se întrec în obţinerea laudelor de la clienţii mulţumiţi, iar patroana, Daniela Chitaş, îşi primeşte oaspeţii mereu cu zâmbetul pe buze.

Tags: vila class  inaugurare  oficiala  
22737 vizite
Distribuie pe