Locale Altele
Marti, 23 Iulie 2024
Marti, 23 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parada Automobilelor de Epocă, sâmbătă, la Satu Mare
Centrul de Creație Satu Mare  - Miercuri, 5 Iunie 2019

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 12:00, în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc cea de-a VI-a ediție a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv Parada Automobilelor de Epocă.

Evenimentul va fi organizat de Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun”, filiala Satu Mare și Muzeul Daciei Românești cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Programul evenimentului include pe lângă etalarea mașinilor de epocă din țară și din străinătate și o prezentare a turismului sătmărean.   

Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina, Ungaria și România.
Clubul „Drum Bun” este asociația mașinilor de epocă înființată de polonezi în urmă cu aproximativ 7 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea.

Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme românești Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare și Cracovia colecționarii de mașini de epocă au o relație strânsă și organizează periodic întâlniri și expoziții de vehicule istorice atât în România cât și în Polonia.

Evenimentul vrea să promoveze turismul sătmărean și pasiunea pentru automobilele vechi.

După evenimentul de la Satu Mare, o coloană formată din 20 de automobile vor porni în turul româniei,în cadrul Caravanei România GO, organzată de Ambasada României în Polonia, Ministerul Infrastructurii din Polonia, Cluburile „DRUM BUN” și Camera Bilaterală Româno-Poloneză.

Din caravană va face parte și sătmăreanul George Negrea, cu o Dacia 1300.

Scopul aceste caravane este acela de a promova turismul românesc și construcția autostrăzii „VIA CARPATICA”.

Tags: parada  automobile  epoca  
1101 vizite
Distribuie pe