Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accidentul de pe Ceahlăului, surprins de camere de supraveghere - VIDEO
Penina Cirţ  - Joi, 3 Septembrie 2009

Un accident spectaculos de circulaţie a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe clădirea TV1 Samtel de  pe strada Ceahlăului din Satu Mare, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Viteza excesivă şi imprudenţa la volan din partea şoferului, care nu poseda permis de conducere, au dus la rănirea gravă a  doi tineri.

 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum un autoturism Opel Vectra,  condus de un tânăr de 19 ani, rulează cu viteză, moment în care şoferul pierde controlul volanului, iar maşina se izbeşte de o clădire din zonă, apoi se întoarce de câteva ori pe şosea.

 

Din imagini se vede cum şoferul iese pe uşa din dreapta şi anunţă ambulanţa, în maşină fiind alţi doi tineri, unul de 19 ani şi un altul de 23. În câteva minute sosesc la locul accidentului SMURD, pompierii şi poliţiştii.

 

În imagini se observă cum o cunoscută a unuia dintre răniţi se apropie de maşină şi se pierde cu firea văzând victimele. Din cercetările poliţiştilor reiese că şoferul de 19 ani nu poseda permis de conducere, fiindu-i întocmit dosar penal. 

Pentru a viziona filmul evenimentelor click aici.

Tags: accident  ceahlaului  camere  video  
21136 vizite
Distribuie pe