Locale Altele
Miercuri, 24 Iulie 2024
Mie, 24 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rotaract Satu Mare a donat 200 de teste rapide COVID 19 Spitalului de Pneumoftiziologie
Rotaract Club Satu MAre  - Miercuri, 24 Iunie 2020

Rotaract Club Satu Mare, în colaborare cu Rotaract Cluj-Napoca Samvs, a donat 200 de teste rapide pentru depistarea bolii COVID-19, către Spitalul de Pneumoftiziologie din Satu Mare.

Inițiativa face parte dintr-o campanie în care au fost implicate CampMedica Group România și alte ONG-uri din țară. Testele au fost de mare ajutor în spitalele în care au ajuns!

„Dorim să mulțumim prietenilor noștri de la CampMedica Group România și „fraților” noștri de la Rotaract Cluj-Napoca Samvs pentru sprijinul acordat, dar și celorlalți implicați: Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Cluj-Napoca Visio, Rotaract Cluj-Napoca Cetățuie, Rotary Cluj-Napoca Opera și ELSA Cluj-Napoca.”, se arată în comunicatul tinerilor sătmăreni.

Campanie de prevenire SARS-CoV-2 pe Facebook

ONG-ul de tineret din Satu Mare a realizat săptămânile trecute și o campanie de conștientizare pe Facebook, cu privire la prevenirea virusului SARS-CoV-2, ce cauzează boala COVID-19. Pe această cale, Rotaract dorește să reamintească principalele reguli pe care trebuie să le respectăm în această perioadă:

spălatul pe mâini timp de 20-40 de secunde cu apă și cu săpun, mai ales dacă intrăm în contact cu obiecte străine. Dacă nu este posibil, mâinile pot fi igienizate cu un dezinfectant (detalii aici)

distanțarea socială și evitarea cât de mult posibil a locurilor aglomerate (detalii aici)

purtarea unei măști în spațiile închise și în locurile aglomerate (detalii aici)

pentru imunitate puternică se recomandă: somn zilnic între 7-9 ore, alimentație sănătoasă (fructe și legume), activități fizice, mai puțin stres, renunțarea la vicii precum fumatul sau alcoolul (detalii aici)

dezinfectați cât mai des obiectele de uz curent, precum telefon, laptop, chei, bijuterii, clanțe, mânere, volan, schimbător de viteze etc. (detalii aici)

1535 vizite
Distribuie pe