Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mașini puternice și concerte la prima ediție Auto & Moto Expo Satu Mare, în week-end în parcarea mall-ului Shopping City
SkyLine Events  - Joi, 8 Iunie 2023

Sub egida Expo Industry Satu Mare, SkyLine Events adună laolaltă profesioniștii și pasionații de autoturisme, motociclete și autoutilitare pentru că în sfârșit se va organiza prima ediție Auto & Moto Expo Satu Mare, un eveniment mult așteptat atât pentru organizatori, cât și pentru participanți și expozanți.

Modele noi, tehnologii avansate de ultimă generație

Cu prima ediție Auto & Moto Expo Satu Mare, organizatorii își propun să aducă în prim plan cele mai noi modele și tehnologii de ultimă generație din industria de auto-moto.

Așadar, scopul evenimentului este, printre altele, lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale noi pentru furnizorii-expozanți și potențialii clienți vizitatori, precum și cu scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți. Totodată, se dorește identificarea potențialii furnizori, a unor subcontractanți, reprezentanți, importatori și distribuitori.

Așa cum v-ați obișnuit deja, organizatorii târgurilor și expozițiilor derulate sub egida Expo Industry Satu Mare pregătesc și un program cultural-artistic: DJ și concerte cu trupe și soliști care vor susține recitaluri rock și blues, precum și muzică populară și muzică de petrecere cu formații românești și maghiare. Programul cultural-artistic va fi un adevărat deliciu pentru toate tipurile de public și programul zilelor de 9-11 iunie se arată astfel:

Locația evenimentului: Parcarea Shopping City Satu Mare de pe Drumul Careiului nr 17 - 19.

Când se va desfășura: 9-11 iunie 2023, program expoziție între orele 12.00-22.00.

Deschidere oficială: 9 iunie 2023, ora 17.00.

Partenerii evenimentului: Țiriac Auto – Mercedes Benz, Skoda, Volvo, Hyundai, Mitsubishi.

Companiile interesate pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail bura.istvan1975@gmail.com  pentru alte informații și detalii.

1003 vizite
Distribuie pe