Locale Altele
Miercuri, 24 Iulie 2024
Mie, 24 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a apucat să fumeze fix pe fân. A ars toată șura!
ISU „Someș” Satu Mare  - Duminica, 30 Iunie 2024

Sâmbătă seara, în jurul orei 18.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Bicău.

Pentru gestionarea situației de urgență, s-au deplasat 10 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri  Satu Mare  și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pomi și Crucișor.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au constatat că incendiul se manifesta la întreaga construcție cu posibilitatea de propagare la casa de locuit și gospodăria vecină aflată în  imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, evitându-se extinderea acestuia. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

În urma incendiului s-a distrus construcția pe o suprafață de aproximativ 200 m². Totodată, a ars material lemnos de circa 2m³ și aproximativ 10 tone de fân, care erau  depozitate în interiorul șurii.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a izbucnirii incendiului efectul termic - fumatul în locurile nepermise.

1617 vizite
Distribuie pe