Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A încercat să-și violeze sora de 15 ani
Ioana Gavrău  - Luni, 26 Septembrie 2011
Supărare mare într-o familie din satul Bolda, județul Satu Mare. Un bărbat de 32 de ani a încercat să-și violeze sora de numai 15 ani sub privirea mamei și a fratelui minor. Amenințată cu un cuțit, tânăra nu a putut să riposteze. Mai mult, bărbatul s-a blocat în camera și a fost scos de acolo numai după ce jandarmii au spart ușa. Acum el este cercetat pentru viol și incest.


Tentativa de viol a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. După ce fiecare membru al familiei a ajuns acasă de la muncă, aceștia s-au pus la un pahar de băutură. Imediat după a început și scandalul.

Seara când am venit de la lucru, eu muncesc cu ziua, ne-a chemat la o țuică. Apoi a început cu scandalul. Mi-a spus că ne rupe capul, că ne bate“, povestește mama fetiței.


Tânăra adolescentă a fost dusă cu forța într-o altă cameră, iar acolo a încercat să o violeze.

Fata a strigat, a bătut în perete. Eu nu am putut intra că a închis ușa. M-am dus afară și m-am uitat pe geam, am văzut eu, alături de fiul meu de 13 ani, care nu trebuia să vadă, cum încerca să o violeze“ spune mama îngrozită.

Pentru că nu puteau face nimic, femeia s-a dus pe jos, 6 kilometri, până la cel mai apropiat post de jandarmi. Acolo a anunțat incidentul.

„ Am venit cu jandarmii, a trebuit să le dau aprobare pentru a sparge ușa. Când au intrat l-au văzut pe el în pielea goală. Nu a reușit să ducă până la bun sfârșit treaba“ mai zice mama.

Jandarmii au intervenit imediat la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat că Ştefan U. în vârstă de 32 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a întreţinut relaţii sexuale cu sora sa, minora B.S. în vârstă de 15 ani împotriva voinţei acesteia, ameninând-o cu un cuţit“, a declarat Camelia Lucuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.

Fetița este traumatizată. Acum ea, alături de mama ei, așteaptă mandatul de arest care urmează să fie emis pe numele violatorului.

„ E caz de viol! Așteptăm mandatul de arestare, să vină să-l ducă. Asta îmi doresc din toată inima. Să-l ducă de aici“ spune mama.


Jandarmii i-au intocmit bărbatului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi incest, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Tânărul nu este la prima tentativă de acest gen. În urmă cu două săptămâni, bărbatul a mai încercat să o violeze pe minoră, însă atunci mama nu a anunțat organele competente. În sat este cunoscut ca o persoană foarte violentă, motiv pentru care vecinii nu au vrut să vorbească.
2297 vizite
Distribuie pe