Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Chef cu DJ Onuc la Score Pub - FOTO
Sergiu Lenghel  - Duminica, 27 Decembrie 2009

După ce au colindat şi au gustat din bucatele de Crăciun, tinerii sătmăreni au dat iama în cluburi. Sâmbătă, în a doua zi de Crăciun, clubul Score Pub a organizat un party pe cinste. "We Score This Christmas" a adunat peste 200 de tineri dornici să se distreze alături de prietenii lor.


 

Demult nu s-a mai dat o astfel de petrecere, iar distracţia a fost la maxim. O spun cei care vin în fiecare week-end la Score. Cu siguranţă, invitaţii serii - cei mai în vogă DJ de la radio PRO FM - i-au atras pe majoritatea celor prezenţi.
 

 

Unul dintre ei este sătmăreanul Marius Onuc, realizatorul emisiunii "The Hit Factory". Împreună cu DJ GreeG, colegul său de radio, cei doi au întreţinut atmosfera cu muzică electro, iar distracţia s-a întins până spre orele dimineţii.


 

Printre cei care au ţinut să se distreze sâmbătă seara a fost şi Mircea Darida, poliţist de frontieră, care a venit cu prietena sa în club. "Profităm de vacanţa asta de sărbători şi am venit aici cu prietena mea, studentă la Cluj. Chiar dacă e înghesuială, îmi place localul pentru că nu dai de tot felul de golani ca în alte părţi, iar muzica e ok" - a spus Mircea.




 

 

S-a consumat bere, whisky şi şampanie, iar unii au fumat din trabucuri scumpe. DJ-ii PRO FM şi-au apărat blazonul de cei mai buni oameni de radio din trustul "PRO", că doar unul este sătmărean de-al nostru, iar celălalt este singurul DJ român care a mixat în deschiderea concertului susţinut în primăvară de DJ Tiesto.



Tags: marius onuc  dj  score pub  
13922 vizite
Distribuie pe