Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O sătmăreancă în FHM
Florin Răchitan  - Joi, 19 August 2010

Revista „bărbaţilor care pot”, FHM, va oferi cititorilor din toată ţara, în ediţia din septembrie, un pictorial cu adevărat hot în care vedeta va fi o mămică super-sexy din Satu Mare. Pentru a găzdui fotografiile sătmărencei Carmen Fuşle în paginile revistei, echipa redacţională a realizat o rubrică specială pentru ea.
 

 

Realizarea pictorialului FHM pare o poveste gen „Cenuşăreasa”, de care mămica tânără a doi copii îşi aminteşte cu plăcere.


 

„Fotograful de la FHM, Cristian Boroş, a văzut o poză de-a mea, foarte simplă de-altfel şi lipsită de orice spectaculozitate, postată pe pagina mea de Facebook. M-a contactat online şi mi-a propus să facem un pictorial, ideea lui iniţială fiind să apar chiar pe coperta uneia din ediţiile viitoare ale revistei. Când am văzut despre ce este vorba mi-am dat seama că ei caută, de fapt, fătuci foarte tinere, bune de Covergirl. Am considerat că nu fac parte neapărat din această categorie şi le-am sugerat să iniţieze, eventual, o rubrică în care să apară mămici tinere în ipostaze senzuale. Le-a plăcut ideea, iar în luna iulie am realizat pictorialul, la care au mai participat alte trei fete din ţară” – spune, încântată, Carmen Fuşle.
 

 

Fotografiile au fost realizate la cascada de la Vadu Crişului, în judeţul Bihor, pe parcursul a două zile, în care sătmăreanca a îndurat ore în şir apa rece ca gheaţa (se şi vede ;)), ba chiar a făcut demonstraţii de acrobaţie şi alpinism, legată de corzi la înălţimi ameţitoare, sub jetul cascadei. 

 

 „A fost o nebunie şi am acceptat această provocare pentru a rămâne cu amintiri frumoase pentru mai târziu” – mărturiseşte Carmen Fuşle, care, în mod surprinzător, nu s-a înscris niciodată la vreo agenţie de modeling şi singurele albume cu fotografii ale ei au fost până acum cele de la nuntă şi cele de la momentele importante petrecute cu familia.


 

„Nu mă interesează în mod deosebit lumina reflectoarelor, viaţa mea înseamnă, înainte de toate, familia. Mi-a plăcut, totuşi, atmosfera de la shooting şi am legat prietenii trainice atât cu celelalte fete participante, cât şi cu profesioniştii care ne-au făcut să ne simţim mai frumoase decât am crezut noi vreodată că suntem” – conchide mămica sexy.


 

SM Online vă prezintă în avanpremieră şi în exclusivitate galeria foto incendiară din care redactorii FHM vor selecta cele mai reuşite fotografii ce vor fi publicate în ediţia din septembrie a revistei. Nu uitaţi să puneţi mâna pe revistă imediat ce apare la chioşcuri, iar până atunci… Enjoy!!!




























 

19489 vizite
Distribuie pe