Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Preînregistrare pentru Maratonul de Binefacere Caritas
Caritas Satu Mare  - Vineri, 13 Mai 2011

De luni, 16 mai începe preînregistrarea participantilor pentru a V-a editie a Maratonului de Binefacere organizat de Caritas Satu Mare.

Cei interesati sunt asteptati zilnic, pâna în 20 mai, între orele 8-16, la secretariatul de la sediul Organizatiei Piata Libertatii nr.20 , unde, dupa plata taxei de participare, vor primi cardul de start.

 

Sâmbata dimineata, dupa preluarea apei asigurate de organizatori la standul special amenajat pentru persoanele care s-au înregistrat în prealabil, acestia îsi pot ocupa locul la start.

Taxele  de participare sunt: pentru copii sub 14 ani participarea este gratuita, pentru 1 persoana este de 5 lei, pentru 3 persoane este 12, pentru 4 persoane 15 lei si pentru  un grup de 10 persoane 40 lei.

 

Suma sadunata este destinata celor 400 de copii cu disabilitati care beneficiaza de serviciile centrelor de zi specializate ale Organizatiei Caritas Satu Mare. Organizatorii îi invita pe participanti ca în numele solidaritatii sa poarte un tricou alb sau rosu la maratonul din acest
2140 vizite
Distribuie pe