Locale Altele
Sambata, 20 Iulie 2024
Sam, 20 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Stephen Gately de la Boyzone a murit la 33 de ani
Evenimentul Zilei  - Luni, 12 Octombrie 2009
Cântăreţul în vârstă de 33 de ani, membru al trupei pop Boyzone, a murit sâmbătă noaptea, în Mallorca, din cauze necunoscute.

Potrivit News of the World, Gately, aflat în vacanţă în Spania, s-a dus la culcare dupa o noapte petrecută în cluburi şi nu s-a mai trezit.

„A ieşit să bea ceva, s-a întors, a adormit şi nu s-a mai trezit", a afirmat un apropiat al artistului.

Managerul trupei pop, Louis Walsh, s-a declarat complet şocat de vestea morţii lui Gately şi a subliniat că nu se cunosc detalii privind cauzele tragediei.

Gately a stârnit reacţii controversate printre fanii formaţiei în urmă cu zece ani, când a anunţat că este homosexual. În martie 2006, s-a căsătorit civil cu Andrew Cowles.

Cântăreţul a devenit membru al formaţiei Boyzone în urma unei audiţii în 1993. Trupa a avut un succes mare, şase dintre single-urile lor ajungând în fruntea clasamentelor.

În anul 2000, Boyzone s-a destrămat, însă anul trecut cântăreţii au anunţat o reuniune şi un nou album pentru anul viitor.

Tags: stephen gately  boyzone  death  


3572 vizite
Distribuie pe