Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A murit Guillaume Depardieu
Evenimentul Zilei  - Luni, 13 Octombrie 2008
Guillaume Depardieu, fiul marelui actor francez, Gerard Depardieu a murit în această seară, la clinica Garches (Hauts-de-Seine), informează Mediafax.

Actorul, care în ultimele săptămâni a filmat în România, pentru producţia "Copilăria lui Icar", a făcut pneumonie şi a fost internat într-un spital din Garches, lângă Paris, unde s-a şi stins din viaţă.

În vârstă de 38 de ani, fiul lui Gérard Depardieu şi fratele lui Julie Depardieu, a fost celebru pentru caracterul său rebel. El a fost condamnat de mai multe ori la închisoare cu suspendare, fiind obligat şi să urmeze o cură de dezintoxicare şi şi-a pierdut un picior în urma unei infecţii contractate în spital, unde a fost internat după ce a suferit uin accident de motocicletă.

Printre filmele în care a jucat Guillaume Depardieu se numără "Ne touchez pas la hache" (2007), "Mizerabilii" (2001), "Contele de Monte-Cristo" (1998), "Pola X" (1999), "Toate dimineţile lumii" (1992).

Din palmaresul actorului amintim premiul César pentru cel mai promiţător actor, în 1996, pentru rolul din "Les Apprentis", precum şi premiul "Jean Gabin", obţinut în acelaşi an, precum şi premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de film de la Gijón, Spania, în 1999, pentru "Pola X".

Presa franceză spune că boala a fost contactată în România

Mai multe ziare franceze dau drept origine a bolii fatale ţara noastră. "Actorul a contactat recent un virus, în timpul filmărilor în România", titrează Le Parisien.

Agentul lui Gerard Depardieu, a declarat că în timpul filmărilor (în România n.r.) "  a contractat un virus care i-a provocat o pneumonie fulgerătoare".
Tags: guillaume depardieu  mort  
3856 vizite
Distribuie pe