Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lansare Hyundai Elantra la noua reprezentanţa sătmăreană

Sărbătoare dublă la show-room-ul Retbari din localitatea Petea, joi după-amiază! A fost inaugurată noua reprezentanţă Hyundai şi, cu aceeaşi ocazie, a fost lansat oficial în judeţul Satu Mare noul model Hyundai Elantra.
 

 

Directorul general Pompei Retegan, directorul tehnic Dan Moldovan şi directorul de marketing Nicoleta Macec au prezentat detalii despre noua reprezentanţă Hyundai în judeţul Satu Mare, precum şi despre maşina care a acaparat imediat privirile invitaţilor.
 

 

Potrivit declaraţiilor lor, deschiderea show-room-ului modern de la Petea a fost posibilă datorită unor eforturi susţinute timp de un an şi a unei investiţii considerabile, prin care se oferă clienţilor nu doar vânzarea autoturismelor, dar şi servicii complete de service, tinichigerie, vopsitorie, ITP etc.


 

Consultanţii de la Hyundai îi aşteaptă pe sătmăreni cu oferte de finanţare foarte avantajoase care constă în asigurare Casco gratuită timp de şase luni, trei revizii gratuite şi patru plinuri de combustibil cadou prin Ţiriac Leasing, dar sunt deschişi la orice alte soluţii de finanţare alese de clienţi.
 

 

În ceea ce priveşte noul model Hyundai Elantra, oferta dealerului este probabil cea mai atractivă în acest moment pe piaţa auto din România: garanţie integrală de cinci ani, fără limită de kilometri.

 

La un preţ care porneşte de la 14.450 euro TVA inclus , care poate fi mai mic prin  decontarea maşinilor vechi predate prin Programul Rabla, clientul primeşte un automobil cu designul inspirat din lucrarea „Pasărea în văzduh” a sculptorului Constantin Brâncuşi, cu motor de 1.6 litri pe benzină, cu cea mai uşoară şi mai compactă cutie de viteze cu şase rapoarte, cu sisteme sofisticate pentru confortul şi siguranţa pasagerilor şi cu mai multe variante de echipare şi preţuri, la alegere.
 

 

Dacă v-am trezit interesul, daţi o fugă până Salonul Retbari Hyundai de la Petea nr. 88 D sau sunaţi la numărul de telefon 0261-713.540 pentru informaţii suplimentare.  

10783 vizite
Distribuie pe