Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Roca și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 18 August 2020

Cu toate că, inițial, președintele interimar al Organizației Județene PSD Satu Mare, Ioan Oneț, își anunțase candidatura pentru președinția Consiliului Județean, acesta și-a retras candidatura oarecum în ultima clipă, preferând să candideze pentru Primăria Carei, oraș unde locuiește, cedându-i astfel locul său fostului viceprimar al municipiului Satu Mare și subsecretar de stat în Ministerul Mediului, Radu Roca.

El și-a depus candidatura oficial, împreună cu cele ale colegilor săi pentru Consiliul Județean, în ultima zi în care acestea mai puteau fi depuse la Biroul Electoral de Circumscripție, după care și-a împărtășit gândurile cu care intră în cursa electorală:

Am luat decizia de a intra în bătălia pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare deoarece alături de echipa PSD am dovedit de fiecare dată, atât în calitatea de viceprimar al municipiului Satu Mare, cât și în cea de subsecretar de stat în Ministerul Mediului, că se poate face administrație publică performantă, focalizată pe nevoile reale ale cetățenilor.

Satu Mare este un județ binecuvântat de Dumnezeu cu multe daruri: oameni harnici, pământuri roditoare, peisaje spectaculoase, multă istorie și o multiculturalitate greu de găsit în altă zonă a țării. Toate acestea, însă, nu sunt suficiente. E nevoie de un strop de viziune și de multă multă muncă din partea administrației publice județene pentru a le putea folosi la potențialul lor maxim.

Sunt un om capabil să muncească de dimineața până seara și sunt dispus să fac acest efort pentru locuitorii județului Satu Mare dacă aceștia vor decide ca eu să îi reprezint pentru următorii patru ani.

Același lucru pot să îl spun și despre echipa de consilieri județeni cu care Partidul Social Democrat se prezintă în fața sătmărenilor.

Așa că nu îmi rămâne decât să urez mult succes tuturor candidaților și fie ca sătmărenii să îi aleagă pe cei mai buni!

Tags: candidatura  judet  radu roca  
1921 vizite
Distribuie pe