Locale Altele
Marti, 30 Aprilie 2024
Marti, 30 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum să faci baia să pară mai mare cu ajutorul unei cabine de duș
SM Online  - Duminica, 9 Aprilie 2023
Baia ta este mică și ți-ai dori să creezi mai mult spațiu în această încăpere? Înlocuiește cada cu o cabină de duș și bucură-te de spațiul câștigat.

Dacă tot te-ai apucat să renovezi baia, ia în calcul montarea unei cabine de duș. Mai ales într-o baie mică, acest artificiu este cea mai bună modalitate de a beneficia de mai mult spațiu în baie.

Iar dacă ai nevoie de un buget suplimentar pentru a-ți duce proiectul de renovare la bun sfârșit, poți solicita un credit urgent.

Mulți oameni au apelat la creditul rapid pentru a intra în posesia banilor necesari pentru investiții importante în casă. De asemenea, mulți oameni au luat decizia de a înlocui cada cu o cabină de duș pentru a câștiga mai mult spațiu util în baie. Îndrăznește să faci și tu această schimbare! Îți spunem noi cum să o alegi.

Ce trebuie să iei în considerare când alegi o cabină de duș

Alegerea cabinei de duș este la fel de importantă precum alegerea gresiei și faianței, și a obiectelor sanitare. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra o cabină de duș, trebuie să investighezi câteva aspecte, de la formă și materiale, la design și tipul deschiderii.

Funcționalitate

Primul factor de luat în considerare înainte de a cumpăra o cabină de duș este funcționalitatea. Unde va fi amplasată cabina de duș și, mai ales, de câte ori va fi folosită? O baie pentru oaspeți, de exemplu, va fi utilizată mai puțin decât o baie principală și, prin urmare, va fi mobilată diferit. De asemenea, în cazul unei băi mici, va trebui să iei măsurile corespunzătoare și să instalezi o cabină de duș de dimensiuni mici, în colț, pentru a economisi spațiu. Această cerință implică și alegerea tipului de deschidere a cabinei.

Modul de utilizare a cabinei de duș îți va oferi indicii atât asupra modelului, cât și asupra accesoriilor necesare. Dacă vrei să te relaxezi, poți alege o cabină multifuncțională, dotată cu cromoterapie sau hidromasaj.

Cabină de duș cu cadă sau fără cadă?

Odată ce ți-ai făcut o idee clară despre locul în care va fi amplasată cabina, despre funcționalitate, materiale și buget, poți trece la alegerea propriu-zisă a cabinei de duș. Vrei o cabină cu cadă sau una fără cadă?

Cu siguranță, cada de duș este soluția cea mai practică și economică și, în plus, oferă avantaje considerabile, precum diminuarea riscului de infiltrare a apei și, prin urmare, de formare a mucegaiului. De la dimensiunile standard (70x90 cm) până la cele personalizate, cada de duș poate fi fabricată din ceramică, acril sau piatră naturală, cu înălțimi diferite ale marginii, după preferințe sau necesități.

Cabina de duș are un impact estetic mult mai interesant și elimină complet barierele arhitecturale. Dispune de sistem de eliminare a apei stagnante, are nevoie de întreținere minimă și ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de materiale: de la sticlă la lemn, ceramică și rășină. Poți chiar alege să faci cada de duș din aceeași gresie ca cea folosită pe podeaua băii.

Cabină de duș din acril, sticlă securizată călită sau sticlă transparentă?

Un alt aspect de luat în considerare se referă la materialele paravanului de duș. În trecut, acrilul era folosit cel mai frecvent datorită costurilor mai mici, dar astăzi această tendință a început să dispară. Acrilul are printre dezavantaje, pe lângă siguranța mai mică, și faptul că se îngălbenește în timp, căpătând un aspect inestetic.

Paravanele de duș existente pe piață în momentul de față sunt realizate din sticlă transparentă sau sticlă călită, ambele foarte rezistente la impact și șoc termic. În funcție de gusturile și nevoile personale, poți opta pentru sticlă afumată sau chiar pentru sticlă transparentă neagră.

Ușă glisantă sau ușă pliabilă?

O altă întrebare pe care trebuie să ți-o pui când alegi paravanul de duș se referă la la tipul de deschidere. Dacă baia este mică, e bine să alegi o cabină de duș cu ușă glisantă. Este mai puțin voluminoasă, dar nu se curăță foarte ușor din cauza suprapunerii geamurilor. În funcție de tipul ușii, șinele vor fi mai mult sau mai puțin vizibile.

Pe de altă parte, ușile pliabile sunt mai plăcute la vedere și mult mai ușor de curățat, dar au dezavantajul că sunt mai voluminoase.

Dacă vrei o cabină de duș compactă și care se întreține ușor, poți opta pentru un model cu geam fix, care se deschide pe o singură parte.

Acum că ai aflat cum poți să faci baia să pară mai mare, achiziționează cabina de duș care răspunde cel mai bine nevoilor tale! Dacă ai nevoie de o sumă suplimentară de bani pentru asta, solicită un credit rapid! Creditul rapid îți permite să alegi o cabină de cea mai bună calitate, cu accesorii exact pe gustul tău.
2739 vizite
Distribuie pe