Locale Altele
Joi, 2 Mai 2024
Joi, 2 Mai 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum poţi să îţi protejezi locuinţa pentru a beneficia de mai multă siguranţă şi confort? Vezi aici câteva recomandări utile!
SM Online  - Joi, 22 Februarie 2024

Locuinţa ta înseamnă mai mult decât un simplu imobil, aceasta fiind şi căminul în care te întâlneşti cu familia şi petreci momente de relaxare şi desprindere de cotidian.


Cu toate că îţi oferă acel sentiment de siguranţă, nu poţi avea garanţia că nu vor interveni diverse situaţii neplăcute, precum incendii, cutremure, scurgeri accidentale de apă şi alte fenomene atmosferice ce îţi pot pune viaţa în pericol. De aceea, pentru că totul este imprevizibil, ar fi de preferat să îţi iei anumite măsuri de precauţie în ceea ce priveşte protejarea sporită a locuinţei, pentru a putea beneficia de mai multă linişte, siguranţă şi confort alături de toţi cei dragi ţie.

Iată cum îţi poţi proteja locuinţa pentru a te bucura de un grad ridicat de siguranţă, stabilitate şi confort!

Atunci când suntem puşi în faţa faptului împlinit, ne putem confrunta cu stări de nelinişte şi descumpănire. Însă, cu ajutorul unor măsuri preventive, pe care ţi le vom prezenta în continuare, acestea pot fi eliminate, oferindu-ţi posibilitatea de a te bucura de un cămin mai sigur şi protejat:

  • Conform reglementărilor legislative, fiecare proprietar al unei locuinţe trebuie să deţină o asigurare obligatorie, PAD, împotriva dezastrelor naturale, precum inundaţiile, cutremurele sau alunecările de teren. Cu toate acestea, riscurile nu se opresc aici, putând interveni şi alte situaţii nedorite, precum incendii, trăsnete, explozii, grindina, ploaia torenţială, furt prin efracţie, vandalism şi nu numai. Dacă te întrebi cum poţi primi despăgubiri financiare şi în astfel de condiţii dramatice, intră și vezi aici asigurarea facultativă pentru locuinţă CASA MEA, pe site-ul celor de la allianztiriacunit.ro. Îţi recomandăm să descoperi mai multe informaţii esenţiale despre pachetele de asigurare de la Allianz-Ţiriac Unit şi ce daune acoperă acestea, pentru a putea lua o decizie potrivită pentru tine şi nevoile tale.

  • Pe lângă o poliţă de asigurare facultativă, este de preferat să adaugi locuinţei tale anumite elemente de securitate. De exemplu, o soluție eficientă pentru protecția locuinței tale este instalarea unui sistem de securitate, care include camere de supraveghere, senzori de mișcare și alarme. De asemenea, poţi să optezi şi pentru un sistem de iluminare eficient la intrare, pentru mai multă vigilenţă şi protecţie.

  • Pe lângă aceste detalii absolut importante şi esenţiale pentru protejarea locuinţei, este recomandat să evaluezi periodic starea în care se află imobilul şi bunurile care se află atât în interior, cât şi în exterior. Mai exact, poţi verifica ţevile, uşile, ferestrele şi alte finisaje, iar atunci când acestea nu mai sunt suficient de rezistente şi sigure, le poţi repara sau chiar înlocui cu altele noi.

Aşadar, siguranţa ta este prioritară, iar pentru a putea beneficia de condiţii bune şi linişte în propria locuinţă, pachetele de asigurare de locuinţă facultativă de la Allianz-Ţiriac Unit reprezintă o soluţie optimă, alături de instalarea sistemelor de siguranţă şi verificarea calităţii obiectelor şi finisajelor din interior şi exterior. Tu ce poliţă facultativă ai ales pentru tine şi familia ta?

Sursă foto: Freepik.com

 
2031 vizite
Distribuie pe