Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O tânără de 18 ani a murit într-un accident lângă Oraşu Nou
Leontina Volosciuc  - Duminica, 30 Noiembrie 2008

O tânără de 18 ani a murit sâmbătă, iar alta de aceeaşi vârstă se zbate între viaţă şi moarte la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită frontal de un şofer beat, care circula cu viteză excesivă şi care a intrat într-o depăşire neregulamentară.

În urma impactului, Liliana T.  a decedat, iar Alexandra Z. a fost grav rănită. Accidentul s-a petrecut în afara localităţii Oraşu Nou la ora 16.40. Vinovat de moartea tinerei şi de rănirea celeilalte este Ioan F. de 30 de ani, care acum se află în arestul poliţiei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aer expirat. Poliţiştii din Negreşti Oaş au emis ordonanţă de reţinere pe numele lui Ioan F. pentru ucidere din culpă.

Două persoane rănite grav în accidente rutiere

Două persoane au suferit răni grave şi se află internate în spital după ce au fost victimele unor accidente de circulaţie petrecute în afara localităţii Bogdand şi în Doba.

Primul eveniment rutier, în urma căruia un băiat de 20 de ani a fost rănit grav, iar o fată de 18 ani a suferit răni uşoare, a avut loc sâmbătă seara în afara localităţii Bogdand şi a fost comis de un alt tânăr de 18 ani. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului, rănindu-i pe cei doi pasageri care se aflau în maşină. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimelor pentru vindecare se va face încadrarea juridică a faptei, iar autorul va fi tras la răspundere.

Cel de al doilea accident rutier în care o femeie de 46 de ani a fost rănită grav în timp ce traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure a avut loc duminică în localitatea Doba. Şoferului care a lovit-o pe femeie i s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Tags: accident  orasu nou  tanara  moarta  
4365 vizite
Distribuie pe