Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două accidente s-au produs în acest sfârșit de săptămână
Poliția Satu Mare  - Duminica, 26 Ianuarie 2014

Un pieton a fost accidentat de remorca desprinsă de la un tractor. Evenimentul a avut loc pe un drum secundar care se intersectează cu DN1 C, înte localităţile Livada şi Iojib.

Vineri, în jurul orelor 12.05 Constantin B., de 35 ani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor şi o remorcă. Datorită unor defecţiuni la sistemul de cuplare remorca s-a desprins accidentându-l pe Iuliu Ş., de 31 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. 

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule era condus de către o persoană care nu poseda permis de conducere, iar tractorul nu era înmatriculat, motiv pentru care Constantin B. este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei şi vătămare corporală din culpă.

Cazul a fost sesizat prin SNUAU 112, dar victima a refuzat  transportul la o unitate spitalicească. Ulterior, în jurul orei 18.00 bărbatul în cauză s-a prezentat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânără accidentată grav pe trecerea pentru pietoni

Evenimentul  s-a produs pe str Corvinilor din municipiul Satu Mare sâmbătă, la ora 10.50 şi a fost sesizat prin SNUAU 112.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că victima Elisabeta G., de 20 ani, era  angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător când a fost accidentată de autoturismul  marca Skoda condus de către Denis T., de 21 ani. 

Imediat, după producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul respectiv, fiind identificat ulterior. Cercetările în cauză continuă. 

 

1352 vizite
Distribuie pe