Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Brunch de final de an la Caritas
Florin Răchitan  - Marti, 22 Decembrie 2009

Urmând tradiţia instituită în ultimii ani, conducerea Organizaţiei Caritas a invitat ziariştii cu care colaborează de-a lungul anului la un brunch (breakfast & lunch) de Sărbători, ocazie perfectă pentru discuţii libere şi prieteneşti.

 

Directorul Lochli Terezia Tunder şi purtătorul de cuvânt Fazekas Csilla le-au mulţumit reprezentanţilor presei pentru sprijinul acordat prin intermediul mass-media locale promovării proiectelor derulate de organizaţie în judeţul Satu Mare, subliniind importanţa transmiterii informaţiilor despre activitatea de caritate la cât mai mulţi sătmăreni.

 

Anul 2009 a fost, cu siguranţă, unul cu rezultate pozitive pentru angajaţii şi colaboratorii Caritas, iar anul 2010 se arată a fi la fel de plin cu proiecte şi programe importante pentru comunitatea locală, şefele de la Caritas oferindu-ne câteva indicii în acest sens în timpul discuţiilor.

 

Noi, ziariştii, am petrecut o oră plăcută în compania prietenilor a căror activitate o apreciem şi o susţinem cu mijloacele pe care le avem la îndemână. Ca de obicei, brunch-ul Caritas ne face să simţim pentru prima cu adevărat atmosfera Sărbătorilor de Iarnă ce se apropie, iar micile cadouri pe care le-am primit îşi vor găsi locul sub bradul de Crăciun.

Tags: brunch  caritas  sarbatori  
1856 vizite
Distribuie pe