Locale Altele
Vineri, 26 Aprilie 2024
Vin, 26 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Garsonieră prădată și incendiată de hoți
Ioana Gavrău  - Joi, 21 Octombrie 2010
O garsonieră de pe strada Ostrovului din Satu Mare a fost incendiată miercuri seara de persoane necunoscute, care au furat bunuri în valoare de 3500 lei. Pentru a-și acoperi urmele, hoții au aprins mai multe produse din locuință, iar focul s-a extins în toată încăperea.

Incendiul a izbucnit aseară, în jurul orei 21.30.
„Apelul a venit pe 112, fiind sesizați de o femeie. Aceasta ne-a spus că, în timp ce era la serviciu, persoane necunoscute au intrat în garsonieră, de unde i-au furat mai multe bunuri, apoi i-au incendiat locuința“, a declarat Ana Mălăescu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat și pompierii militari, care au reușit să lichideze incendiul în scurt timp.
 
Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei la ora 21.40 şi au constatat că ardeau bunuri din garsonieră, iar la sosirea pompieriilor uşa era întredeschisă. Au ars mobilierul, un pat, lenjeria de pat, haine şi un sistem audio Samsung. Totodată s-au degradat instalaţia electrică, instalaţia de apă (tub PVC), tavanul fals din polistiren şi zugrăveala de pe pereţi“, a spus Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Din primele date, pompierii susțin că incendiul a fost provocat de persoane necunoscute. Valoarea pagubelor materiale se ridică la suma de aproximativ 1.000 lei.

Prin intervenţia pompierilor s-a reuşit salvarea din garsonieră a unui televizor, un dulap cu îmbrăcăminte, un aragaz şi un frigider în valoare de aproximativ 3.000 lei.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, având deja un grup de suspecți care urmează să fie audiați.
1678 vizite
Distribuie pe