Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ucis cu toporul
Ioana Gavrău  - Joi, 3 Februarie 2011
Un bărbat de 63 de ani din comuna Bixad a fost omorât miercuri noaptea de un vecin care i-a aplicat o lovitură mortală de topor. După ce l-a ucis, agresorul și-a mai găsit încă o victimă, de data aceasta, cel de-al doilea bărbat scăpând cu viață. Suspectul este deja audiat de procurori, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă ani buni de pușcărie.

Oribila crimă a avut loc miercuri noaptea, imediat după orele 24.00. Conform primelor date, victima, Dumitru Mihali, de 63 de ani, din Bixad, a fost vizitat de principalul suspect, Ioan Gambra, de 40 de ani, care a venit pregătit cu toporul la mână.

Se pare că înainte de crimă, victima l-ar fi cuțitat pe agresor, iar după incident, bărbatul de 40 de ani s-a dus acasă după topor.

Conform unor surse, agresorul l-a lovit cu toporul în cap, iar după ce victima a căzut la pământ, bărbatul l-a așezat în pat. Fiica bărbatului ucis dormea în casă, însă nu a auzit niciun zgomot.

După ce agresorul și-a „rezolvat “ victima, acesta și-a vizitat un alt consătean, pe care a vrut să îl omoare, tot cu toporul. Din fericire, soția celei de-a doua victime, a sărit în ajutorul soțului, incidentul nefinalizându-se cu deces, ca în primul caz. 

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au fost sesizați joi dimineața despre crimă.

Fiica bărbatului decedat a anunțat poliția și tot ea este cea care l-a găsit pe bărbat. Polițiștii și procurorul audiază un suspect, ancheta este în plină desfășurare“, a spus Ana Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Principalul suspect, Ioan Gambra, mai are încă două dosare penale pentru port ilegal de armă albă, acestea fiindu-i întocmite săptămâna trecută.

Eu îl știam un om gospodar, la locul lui. Recent se tot plimba prin sat cu toporul la mână și spunea că lui i s-a arătat că trebuie să omoare pe cineva“, a spus Ioan Tătar, primarul din Bixad.

Cercetările continuă sub stricta coordonare a procurorului-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
2459 vizite
Distribuie pe