Locale Altele
Marti, 23 Iulie 2024
Marti, 23 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Contre între prefect şi primar pe tema mutării birourilor de servicii publice în magazinul Someşul
Prefectura Satu Mare  - Joi, 28 Septembrie 2017

După ce în conferinţa de presă de miercuri, primarul Kereskenyi Gabor a lăsat să se înţeleagă că Prefectura nu ar dori să mute unele birouri de servicii publice la ultimul etaj al magazinului Someşul, aşa cum doreşte Primăria, deoarece la mijloc ar fi „influenţe” din partea unor firme de intermedieri acte, prefectul Darius Filip îi dă replica, reamintindu-i că noul sediu al Prefecturii se construieşte pe strada Cuza Vodă tocmai pentru a găzdui acolo birourile de servicii publice.

Redăm integral conţinutul comunicatului de presă transmis pe această temă de Prefectura Satu Mare:

Referitor la afirmația primarului Municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, făcută  în cadrul conferinței de presă de ieri,  27 septembrie 2017, cu privire la cele două servicii aflate în subordinea Instituției Prefectului (Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor respectiv Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple) doresc să fac următoarea precizare:

Ca urmare a demersurilor efectuate de către foștii prefecți Eugeniu Avram și Radu Bud, Instituția Prefectului Județul Satu Mare a demarat în luna aprilie a acestui an lucrările pentru construcția noului sediu al instituției de pe strada Alexandru Ioan Cuza.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 2 ani, clădirea fiind proiectată să găzduiască toate serviciile subordonate Instituției Prefectului, inclusiv serviciile de permise, înmatriculări și pașapoarte în condiții civilizate, la standarde europene,  începând cu anul 2019.  Dat fiind acest aspect nu am considerat ca fiind oportună mutarea acestor servicii în incinta Centrului Comercial ”Someșul”.

Totodată constat cu îngrijorare că domnul primar Kereskenyi Gabor pare să își facă un obicei în a face afirmații nefundamentate la adresa unor instituții ale statului. Consider total deplasată și calomnioasă afirmația domniei sale referitoare la cele două servicii ale Instituției Prefectului Județul Satu Mare și îi recomand să se abțină pe viitor de la asemenea practici.

Tags: prefect  primar  razboi  
1714 vizite
Distribuie pe