Locale Altele
Miercuri, 24 Iulie 2024
Mie, 24 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
David Erdelyi, eroul zilei, premiat de prefectul județului Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Marti, 9 Iulie 2024

Prefectul județului Satu Mare, Ioan Tibil, în calitatea de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, alături de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare, locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius, i-au mulțumit și i-au acordat azi o ”Diplomă de apreciere” tânărului Erdelyi David, care luni după amiază a salvat de la înec o tânără de 20 de ani din apele râului Someș.

Amintim că până la sosirea bărcii de salvare a forțelor profesioniste din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, David Erdelyi a recuperat-o pe tânără din apele râului Someș, păstrându-și calmul și stăpânirea de sine.

În scurt timp, echipajele de pompieri i-au recuperat pe cei doi din apele râului Someș, predându-i în siguranţă echipajelor medicale prezente la fața locului.

”Felicitări pentru spiritul civic arătat. Ești un adevărat exemplu pentru tinerii din ziua de azi!” – a declarat prefectul Ioan Tibil.

”Orașul suntem noi, cetățenii, iar calitatea și vitalitatea lui depind mult de ceea ce face fiecare dintre noi, zi de zi. Împreună mai puternici!” – a transmis, la rândul său, comandantul ISU Someș Satu Mare.

837 vizite
Distribuie pe