Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Leticia Cerchia, calugarita care a pozat nud
Agenda  - Joi, 25 Septembrie 2008

Fotografiile ei au facut inconjurul Italiei si au starnit un val de manie, dar si de admiratie. Nu e de mirare, mai ales ca nu iti este dat des sa vezi o fosta calugarita pozand goala pentru un calendar.
 
Se numeste Leticia Cerchia, are 31 de ani, si a decis sa renunte in urma cu 15 ani la calea religioasa pe care o urma, ca sa devina model.

In plus, frumoasa vrea sa recupereze timpul pierdut, asa ca a mai facut un pas in cariera si se va lansa si in televiziune. Lucru destul de dificil, daca este sa ne gandim intre ce ce frumuseti ale micului ecran are de ales telespectatorul italian. insa pe Leticia nimic nu o impiedica.

Licentiata in biologie si mama a unui copil de patru ani, frumoasa blonda spune ca obiectivul ei „nu era cu siguranta calea spirituala”, asa ca nu i-a fost foarte greu sa renunte la haine rand pe rand.

In plus, tanara a marturisit si de ce a renuntat la viata de manastire: „Am vrut sa devin calugarita, dar acum vreau sa lansez un mesaj prin care ma adresez celor care credeau ca sexualitatea si morala sunt cuvinte incompatibile. Abuzuri? Le-am indurat de cand aveam 16 ani. A fost un soc pentru mine. Proveneam dintr-o familie catolica”, a declarat Cerchia care sustine tototdata ca a fost violata de un preot.

O copilarie trista care fara doar si poate ca a marcat-o. Dar care a adus si un avantaj pentru milioanele de admiratori ai modelului. in spatele hainelor de calugarita s-ar fi pierdut o frumusete naturala.

Tags: letitia cerchia  calugarita  nud  
8700 vizite
Distribuie pe