Locale Altele
Vineri, 26 Iulie 2024
Vin, 26 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoEvenimentAutoMotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noul BMW Z4, în curând în România
Cotidianul  - Joi, 18 Decembrie 2008
BMW Group România, reprezentanţa locală a constructorului german, va lansa noua generaţie a modelului Z4 în primul trimestru din 2009, preţurile urmând să fie comunicate în apropierea momentului introducerii pe piaţă, potrivit companiei.
 
Preţurile de bază de pe piaţa românească pentru actuala seria Z4 pleacă de la 31.392 de euro. Maşina va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, în ianuarie 2009.

Noul Z4 este primul roadster (BMW cu un hardtop (acoperiş dur - n.r.) retractabil. Noua generaţie a Z4 va înlocui două modele - BMW Z4 Roadster şi BMW Z4 Coupé. Hardtop-ul din două piese, retractabil electrohidraulic, are carcasă din aluminiu şi se deschide sau închide complet în 20 de secunde.

Modelul va fi echipat cu o gamă de trei motoare pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie, cu puteri cuprinse între 204 cai-putere (CP) şi 306 CP.

Tehnologia BMW EfficientDynamics este disponibilă standard, cu elemente specifice create pentru fiecare model în parte. Toate variantele de motorizare îndeplinesc standardele Euro 5 cu privire la emisii, taxa pe poluare auto în România fiind astfel zero.

Celor trei propulsoare le poate fi asociată o transmisie manuală cu şase trepte, disponibilă standard, sau o cutie de viteze cu şase sau şapte trepte, în funcţie de motorizare. BMW a vândut pe piaţa românească 2.109 maşini, după primele zece luni din acest an, în creştere cu 11,2% faţă de perioada similară a anului trecut. În luna octombrie însă, livrările mărcii germane pe piaţa locală au căzut cu 36%, la 206 automobile.
Tags: bmw  z4  romania  
2295 vizite
Distribuie pe