Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Preoţii din zona Careiului au colindat la Prefectură şi Finanţe
Prefectura, DGFP Satu Mare  - Miercuri, 19 Decembrie 2012

În pragul marelui praznic creştinesc al Naşterii Mântuitorului Isus Cristos, primii care au dorit să colinde la Instituţia Prefectului au fost preoţii ortodocşi din zona Careiului, în frunte cu protopopul Marian Crainic.

 

Primiţi cu multă căldură de prefectul Eugeniu Avram, alături de care s-au aflat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, şi mai apoi viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, grupul de colindători a oferit un concert de colinde tradiţionale care a impresionat şi a adus lumină în sufletele tuturor.

 

Dupa datină, colindătorii au fost serviţi la final cu un pahar de vin, mere şi nuci, iar prefectul Eugeniu Avram le-a mulţumit pentru frumoasele colinde şi le-a transmis cele mai sincere urări de sănătate, fericire, bucurii şi să aibă parte de sărbători liniştite şi de un nou an mult mai bun în tot ceea ce întreprind pentru păstrarea şi ducerea pe mai departe a credinţei creştine.

 

Corala Preoţească a Protopopiatului Ortodox Carei a poposit, apoi, cu colindul şi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare. Preoţii au fost primiţi de directorul executiv Mircea Ardelean împreună cu o parte dintre angajaţii direcţiei, în sala mare a Trezoreriei Municipiului Satu Mare.
 

 

Colindele, tradiţionalul „La muţi ani”, precum şi cântecul patriotic de la final au încălzit inimile tuturor celor prezenţi, printre care şi câţiva contribuabili prezenţi la acea oră în instituţie, fiind răsplătite cu ropote de aplauze.

1143 vizite
Distribuie pe