Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Simplu ca Bună Ziua: te trimitem în vacanţă în Turcia!
SM Online  - Vineri, 4 Iunie 2010

Agenţia de Turism Sebastian Travel oferă un cadou de zile mari cititorilor SM Online care doresc să-şi petreacă vacanţa din această vară într-un loc exotic, încărcat de istorie.

 

Toţi cititorii care se înscriu până în data de 31 august la tombola specială organizată de SM Online au şansa să câştige un sejur de vis, pentru două persoane, pe ţărmul Mării Egee, în staţiunea Kusadasi din Turcia.

Extragerea numelui câştigătorului va avea loc în data de 1 septembrie la sediul Agenţiei Sebastian Travel, iar cel norocos îşi va petrece vacanţa în Turcia în prima jumătate a lunii septembrie.

 

Oferta conţine transport cu autocar de lux, cu aer condiţionat, cazare şapte nopţi la hotel de 3* în Kusadasi, mic dejun inclus, cazare o noapte la Istanbul, cu posibilitate de shopping la bazar.

Ca bonus, Sebastian Travel oferă câştigătorilor o croazieră de o zi pe Marea Egee, în timpul căreia vor putea fi admirate şi insulele greceşti din imediata apropiere a staţiunii Kusadasi.

 

Tot ce trebuie să faceţi este să vă înregistraţi cu un nume sau nickname la modulul de comentarii de mai jos, specificând adresa dumneavoastră de e-mail aceasta rămâne confidenţială, nu se publică şi se va folosi exclusiv pentru anunţarea prin mail a câştigătorului şi răspunzând la întrebarea: „Cine oferă sejurul în Turcia pentru cititorii SM Online”?

 

Rezultatul tragerii la sorţi va fi publicat pe SM Online în data de 1 septembrie, iar câştigătorul va fi anunţat şi prin e-mail.

 

Cei care nu vor lua premiul de la noi au posibilitatea să-şi facă rezervări pentru asemenea vacanţe de vis, la preţuri foarte accesibile, la cele două sedii ale Agenţiei de Turism „Sebastian Travel”, de pe Bulevardul I.C. Brătianu nr. 14, respectiv strada Horea nr.1. Se asigură transport cu autocarul de la Satu Mare, iar ofertele atractive încep de la sejururi pentru două persoane la hotel de 3*, cu demipensiune, cu preţuri de la 254 euro.

 

Apelând unul dintre numerele de telefon 0361-310305 sau 0361-805801 puteţi afla informaţii despre întreaga ofertă a Agenţiei de Turism „Sebastian Travel”, care include sejururi cu autocarul în Grecia, Turcia şi Croaţia, dar şi vacanţe individuale în ţară ori în Ungaria, Grecia, Croaţia, Bulgaria sau Italia. De asemenea, pe site-ul www.sebastiantravel.ro găsiţi toate ofertele care vă interesează.

 

Simplu ca Bună Ziua!

37358 vizite
Distribuie pe