Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Paloma Blanca Imperial Garden
Paloma Blanca  - Luni, 18 Februarie 2013

Stim ca in acest an nu mai aveti sanse sa rezervati vreun restaurant din Satu Mare pentru a va organiza nunta, daca nu cumva nu vanati vreun loc lasat liber de cuplurile care „se razgandesc”.


Stim, de asemenea, ca cea mai importanta zi a vietii de pana acum nu ati visat-o neaparat intr-un local cu iz comunist sau amenajat cu gusturi indoielnice, doar pentru ca acestea mai sunt disponibile.
 


Avem, insa, o veste buna pentru toti cei care vor sa petreaca impreuna cu familiile si rietenii lor intr-un decor de vis: Paloma Blanca Imperial Garden.


Intr-un spatiu generos, pe strada Odoreului, Paloma Blanca Imperial Garden isi va deschide portile in aceasta vara si ii asteapta pe satmareni cu o multitudine de posibilitati pentru organizarea celor mai diverse evenimente festive: nunti, botezuri, aniversari, dar si festivaluri, prezentari de moda, conferinte sau lansari de produse.


Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0749-486.473 sau 0726-187.057 pentru a va rezerva din timp cel mai elegant complex pentru evenimente festive din Satu Mare!


15614 vizite
Distribuie pe