Locale Altele
Vineri, 17 Mai 2024
Vin, 17 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aurelia Fedorca și-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș
PSD Negrești-Oaș  - Marti, 30 Aprilie 2024

Primărița din Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, și-a depus azi candidatura pentru un nou mandat la conducerea capitalei Țării Oașului, împreună cu echipa sa de consilieri locali.

Cu această ocazie, în declarațiile de presă ce au urmat momentului oficial, Aurelia Fedorca a făcut un scurt rezumat al celor trei mandate de când se bucură de încrederea negreștenilor și le-a transmis un mesaj pentru continuarea împreună a dezvoltării orașului lor drag.

”Dezvoltarea orașului este posibilă în continuare doar cu o echipă unită, de profesioniști, de tineri cu inițiativă și de specialiști care au demonstrat că știu și pot să transforme visele în proiecte și proiectele în fapte!

Cu 12 ani în urmă, am început o călătorie comună, plină de speranță și hotărâre, cu un singur scop: să construim împreună un oraș sustenabil, în care fiecare negreștean să se simtă acasă. Bugetul limitat al orașului nu a fost niciodată un obstacol pentru ambițiile noastre, iar privind acum înapoi putem fi cu adevărat mândri de ceea ce am realizat împreună în acești ani.

Am muncit asiduu cu echipa mea și împreună cu voi, cetățenii, am făcut planuri și proiecte, am atras fonduri europene și guvernamentale, am construit infrastructură și am creat punți de comunicare între oameni. Am fost martorii unei transformări remarcabile a orașului nostru și am fost parte din fiecare proiect și inițiativă care au contribuit la apropierea de viziunea noastră comună.

Vă mulțumesc pentru că, timp de 12 ani, am format o echipă remarcabilă care a depășit toate așteptările și a realizat lucruri extraordinare. Cu toate acestea, când privim către viitor, realizăm că avem încă multe de făcut pentru a transforma orașul Negrești-Oaș în orașul viitorului, bazat pe nevoile și năzuințele de astăzi.

Viziunea noastră pentru viitor aspiră spre un oraș în care fiecare locuitor se simte conectat, în care valorile noastre sunt promovate și respectate. Este un oraș în care nu doar construim structuri și infrastructură, ci relații puternice între noi, între comunități și între generații.

Vă invit să facem împreună un salt către viitorul orașului nostru, să-l conturăm și să-l construim împreună. Vă provoc să visăm și să lucrăm la realizarea unui oraș care să fie model pentru sustenabilitate, inteligență și ospitalitate.

Vă invit să fim împreună pionierii orașului viitorului, să colaborăm și să ne implicăm activ în construirea unei comunități durabile, moderne și unite.

Avem viziune, știm să transformăm visele în acțiune. Haideți să continuăm să construim viitorul cu suflet”!

1122 vizite
Distribuie pe