Locale Altele
Vineri, 3 Mai 2024
Vin, 3 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Proteste în fiecare zi la Ambulanța Satu Mare
Ambulanța Satu Mare  - Marti, 21 Noiembrie 2023

Dupa 7 ani de lupta sindicala, in 2021, odata cu votarea legii nr.5 - privind statutul personalului profesionist operativ de interventie din cadrul serviciilor civile care asigura asistenta publica medicala de urgenta si prim ajutor calificat, perceptia angajatilor din serviciile de ambulanta a fost ca in sfarsit munca lor este recunoscuta, apreciata si rasplatita.

Au urmat ani de asteptare, pandemie, rabdare, ani in care aplicarea legii a fost sistematic suspendata din diverse motive, pe care toti le-am inteles, pentru ca cetatenii au avut nevoie de serviciile noastre mai mult ca oricand. Acum  consideram ca a venit si randul nostru.

Domnii deputati au considerat ca nu meritam recunoasterea conditiilor de munca deosebite sau speciale si intr-o singura zi au anulat toate eforturile pe care le-am depus, prin respingerea articolului care prevedea recunoasterea conditiilor deosebite de munca.

Singura forma de lupta ramasa presedintelui F.N.S.A.R. Gheorghe Chis este greva foamei, ceea ce a si facut in fata Parlamentului, iar noi la nivel de organizatie judeteana am hotarat un PROTEST, in acest sens aratandu-ne sustinerea in demersul dansului.

La sediul S.A.J. Satu Mare vor avea loc proteste intre orele 10 - 12, pana la solutionarea favorabila a cererilor noastre.

705 vizite
Distribuie pe