Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Prefectul în vizită la fabrica de mobilă din Medieșu Aurit
Prefectura Satu Mare  - Joi, 30 Martie 2017

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip şi directorul de cancelarie, Cecilia Marinescu s-au deplasat joi, 30 martie 2017, în comuna Medieşu-Aurit, unde alături de primarul Radu Iancu au vizitat sediul unei societăţi în care se produce mobilier tapiţat.

Societatea Top Design Furniture, înfiinţată în anul 2007 este un important punct de producţie, iar canapelele, grupurile de colţ şi paturile tapiţate produse la Medieşu-Aurit ajung în toata Europa.

Aproximativ 400 de muncitori lucrează, în trei schimburi, în această fabrică realizată după cele mai moderne principii, după cum a prezentat administratorul Michaela Leiner.

Proprietatarii acestei companii doresc mărirea producţiei, ceea ce va duce efectiv la crearea unor noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona comunei Medieşu-Aurit. Astfel, se doreşte crearea a cel puţin 200 de noi locuri de muncă.

Prefectul Darius Filip a fost suprins în mod plăcut de condiţiile în care  îşi desfăşoară activitatea muncitorii acestei fabrici şi a salutat proiectul de extindere a companiei. 

Tags: prefect  vizita  fabrica de mobila  medies aurit  
1337 vizite
Distribuie pe